GREEN FOOD NUTRITION, Strana 2
Methionin patří do skupiny základních aminokyselin, které tvoří bílkoviny. Methionin si lidský organismus nedokáže sám vytvořit a musí jej přijímat z potravy.
Kyselina hyaluronová je známá též jako hyaluronát sodný, je přirozenou součástí mezibuněčné hmoty, které vytváří naše buňky v našem těle.
Ashwagandha (Withania somnifera) je vytrvalá, subtropická až tropická rostlina, která působí jako silný přírodní adaptogen.
Ženšen obsahuje řadu prospěšných látek jako je celé spektrum aminokyselin, polysacharidů a vitamínů.
Enzymaticky hydrolyzovaný německý značkový Collagen Viscofan® s vysokou biologickou hodnotou a vstřebatelností. Kolagenové hydrolyzáty (kolagenové peptidy...
Quercetin poprvé identifikoval Albert Szent-Györgyi, nositel Nobelovy ceny za objev Vitaminu C.
Serrapeptase je přírodní, bílkoviny štěpící proteolytický enzym, který produkuje přátelská bakterie z rodu Serratia, žijící ve vnitřnostech bource morušového.
Stránka 2 z 2 - 23 položek celkem