Pivovarské kvasinky - kvasnice jsou lidstvu známy po staletí a pro své vlastnosti jsou v různých formách využívány dodnes. Vlastnosti pivovarských kvasnic, jako tradičního prostředku výživy, jsou dány biochemickým složením kvasinek. Látky v nich obsažené se rozvíjí životními procesy v buňkách při kvašení a z ječmene procesem klíčení. Pivovarské kvasnice si můžeme představit jako přírodní minilaboratoř absorbující z rozvařeného obilného sladu celé spektrum v něm obsažených živin - například vitamíny skupiny B, minerální látky, stopové prvky, bílkoviny, esenciální aminokyseliny a celou řadu dalších prospěšných látek.
Jen produkt, který dokáže naplnit všechna očekávání zákazníků, zůstává v popředí zájmu – už celých 65 let!
Pivovarské kvasnice | 2570 mg | -* |
Inulin | 250 mg | -* |
Pupalkový olej | 100 mg | -* |
Laktogenní mikroorganismy | 5 mg | -* |
* % denní referenční hodnoty příjmu
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.